【国際イベント】July 25, 2018 NWU and the Isahaya Rock Festival|Wesleyan World|現代社会学部・外国語学科|学部・学科

まちづくりブログ|現代社会学部・外国語学科|学部・学科
外国語学科の特色ある情報を学科から発信します。

2018年8月07日 (火曜日) 23:29 | 投稿者:【nwuadmin

The “Isahaya Rock Festival” organized by Nagasaki Wesleyan University and supported by Isahaya city at the “Kodomo no Shiro” facility where “rock hunting”—a treasure hunting game using stones took place in the morning and a rock painting activity was held in the afternoon. The event was covered by Nagasaki NIB TV “News Every” and Nagasaki Newspaper.

Nagasaki Wesleyan University has joined the growing trend where communities share and trade colorfully painted rocks. These events are bridging communities across the globe and brightening the lives of strangers one colorful rock at a time.

Participants in the “Isahaya Rock Festival” activity prepared painted rocks to be sent to Athens. Participants included children living in the Isahaya area and their parents as well as native and international students attending Nagasaki Wesleyan University. The event fostered cross-cultural understanding and unity.

Nagasaki Wesleyan University supports the “Isahaya Rock Festival” tradition as an opportunity for exchange and continued interaction with the city of Athens.