【国際交流イベント】International Festa and Halloween Party event in the arcade area of Isahaya city|Wesleyan World|現代社会学部・外国語学科|学部・学科

外国語学科の特色ある情報を学科から発信します。

2018年11月15日 (木曜日) 08:30 | 投稿者:【nwuadmin

NWU international students from Brazil, China and Korea joined with Isahaya International Center (IIC) on October 20, 2018 for an International Festa and Halloween Party event in the arcade area of Isahaya city. NWU international students volunteered to teach one-point language lessons to local children. Children were able to learn basic greetings in English, Chinese, Korean, and Portuguese. Students also entertained by singing and performing on stage during the event.

For more information, please refer to information on the Isahaya International Center at the following URL: http://nnisahaya.wixsite.com/kokusai/blank-1

The event was a good opportunity to bridge relations between NWU international students and local children. Participants were able to have good memories in celebration of Halloween.