【イベント】Nagasaki Wesleyan University Christmas Tree Light Up|Wesleyan World|現代社会学部・外国語学科|学部・学科

まちづくりブログ|現代社会学部・外国語学科|学部・学科
外国語学科の特色ある情報を学科から発信します。

2018年12月14日 (金曜日) 12:08 | 投稿者:【nwuadmin

In the evening of November 30th, students and teachers gathered at the Peace Chapel at Nagasaki Wesleyan University for a Bible reading and to celebrate the lighting of the Christmas lights on campus. The event was facilitated by University Minister Michitaka Kanda. The ceremony began with the university choir singing “Joy to the World”, followed by a candle ceremony and the lighting of the Christmas Candle. A Christmas Message was given by the University President Yoshinobu Sato. International students read the story of the birth of Christ from Matthew Chapter 2 Verses 9-12. Verses were read in Chinese, English, Korean, Pilipino, Portuguese, Thai, Vietnamese, and Japanese. The choir sang the closing hymn “Silent Night” followed by benediction and prayer by Minister Kanda.

Students and teachers were joined by family members and local residents as the Christmas Tree was lit up. NWU campus will remain lit up in the evenings throughout December. Please come and enjoy the Christmas illumination and share the memory with friends and family.