【国際交流】Completion of Study Abroad Party.留学終了パーティーが行われました。 |Wesleyan World|現代社会学部・外国語学科|学部・学科

外国語学科の特色ある情報を学科から発信します。

2019年2月13日 (水曜日) 07:22 | 投稿者:【nwuadmin

On January 30th 2019, NWU held its Completion of Study Abroad 留学終了パーティin celebration of the international students completing their study abroad at Wesleyan. Japanese students who have participated in NWU study abroad programs also attended the event.

Mr. Cai Du Xian from Taiwan and Mr. Sang-Ok Kim from Korea gave speeches on behalf of NWU international students. Congratulatory remarks were given by Japanese language instructors followed by food and refreshments. Nagasaki Wesleyan University congratulates you on your achievements and we wish you all the best for your future!

2019年1月30日(水)、長崎ウエスレヤン大学では本日で日本語学習を終える
留学生を送り出す会「留学生終了パーティー」が行われました。

交換留学生として海外大学で学び、帰国した日本人学生もお祝いに駆けつけ、
短いながらも華やかで心のこもったパーティとなりました。

台湾の協定大学からの交換留学生、蔡(サイ)さんや、韓国からの交換留学生、
金(キム)さんが留学生を代表して挨拶をしてくれました。

帰国すると、さすが留学しただけある!と褒められること必至。
それはそれは流暢な日本語でした。

そして日本語授業を担当する日本語教員からもお祝いの言葉、労いの言葉。
サンドイッチなどの軽食を手に、留学期間中の思い出や将来の夢や進路
について語り、再会を誓いました。

留学生の諸君、この留学を支えてくれたご両親や仲間への感謝を胸に、
これからも大いに羽ばたいてください。君たちの将来に幸あれ!

※大きなお花は、留学生の使用する日本語教材を手配していただいている書店、
大谷書店様から頂戴いたしました。温かなお心遣い、感謝申し上げます。
ありがとうございます。

Lee FlakeNoJapanse wrote:

Congratulations for completing your journey at Nagasaki Wesleyan University. I hope that your adventure in life becomes all that you want it to be. May your dreams stay big, your worries stay small. Take what you have learned at Wesleyan and put it to good use. Congratulations!
2019年02月13日 (水曜日) 07:56