【外国語学科】“Isahaya Rock Festival” event organized by Nagasaki Wesleyan University|Wesleyan World|現代社会学部・外国語学科|学部・学科

外国語学科の特色ある情報を学科から発信します。

2019年5月07日 (火曜日) 18:53 | 投稿者:【nwuadmin

April 15, 2019
Following in the footsteps of the “Isahaya Rock Festival” event organized by Nagasaki Wesleyan University and supported by Isahaya city at the “Kodomo no Shiro” in August 2018, NWU international students were joined this month with local children and their mothers on Monday, April 15th to enjoy a rock painting activity hosted by an instructor in the Department of Foreign Languages. The activity served to bridge relations between local residents and the university. Local children and their mothers were joined by international students from Nepal, Vietnam and Taiwan. Students from Chinzei High School also joined the event.

Participants were able to enjoy the rock painting activity in a friendly environment while learning more about both the local community and the international students attending Nagasaki Wesleyan University. The event fostered cross-cultural understanding and unity.

Nagasaki Wesleyan University has joined the growing trend where communities share and trade colorfully painted rocks. These events are bridging communities across the globe and brightening the lives of strangers one colorful rock at a time.

A big thanks to the all of the participants for their support and for making the event so memorable.