【国際交流】Shanghai Australia International High School students and staff visit NWU!|Wesleyan World|現代社会学部・外国語学科|学部・学科

外国語学科の特色ある情報を学科から発信します。

2019年5月09日 (木曜日) 18:29 | 投稿者:【nwuadmin

On Thursday, April 18th, 2019, students from Shanghai Australia International High School visited Nagasaki Wesleyan University as part of their tour of the Chinzei Academy. A total of 69 students and 6 faculty members from Shanghai Australia International High School attended the tour. Greetings and speeches were exchanged by Shanghai Australia International High School Principal Dr. Maggie Lu, Chinzei High School Principal Mr. Ken Kawasaki and Nagasaki Wesleyan University President Mr. Yoshinobu Sato. As a representative of students attending the event, a speech was given by Ms. Emily Zhang. The Mayor of Omura City, Mr. Hiroshi Sonoda, also made an appearance at the event. The event headed by NWU Vice-President Mr. Hiroyuki Igawa is part of an ongoing program to promote international exchange.

Traditional dance and music performances by students from both high schools were the highlight of the event. It was a memorable occasion for students and staff from academies on both sides of the ocean.

We give our appreciation and a warm welcome to students and staff of Shanghai Australia International High School. Thank you for visiting us—we hope to see you again soon!