【国際交流】Hong Kong Catholic High School students and staff visit NWU|Wesleyan World|現代社会学部・外国語学科|学部・学科

外国語学科の特色ある情報を学科から発信します。

2019年6月29日 (土曜日) 12:49 | 投稿者:【nwuadmin

On Friday, June 28th, 2019, students from Puishing Catholic Secondary School and Queen Maud Secondary School visited Nagasaki Wesleyan University as part of their tour of the Chinzei Academy. The event headed by NWU Vice-President Mr. Hiroyuki Igawa is part of an ongoing program to promote international exchange. A total of 25 students and 3 faculty members attended the tour.    Greetings and speeches were exchanged between institutes by Chinese instructor Ms. Chow Tse Ka and Japanese instructor Ms. Chow Tse Ching and Nagasaki Wesleyan University President Mr. Yoshinobu Sato. The welcoming ceremony was conducted by NWU International Committee president Mr. Kazuki Noboriyama and translated by Ms. Yan Juanting. As a representative of students attending the event, speeches were given by Ms. Ishah Amin, Mr. Tam King Chun, and Ms. Pong Wai Yi. NWU Department of Economic Policy Professor Hisao Kato gave a presentation on the history of Christianity in Nagasaki followed by a campus tour and a lecture and group work activity with NWU students.

We hope the students and staff from Puishing Catholic Secondary School and Queen Maud Secondary School have many good memories of their time in Nagasaki and at Nagasaki Wesleyan University. Thank you for visiting us and we hope to see you again soon!