【国際交流】中国・南通大学情報科学技術学院が来学がされました。|Wesleyan World|現代社会学部・外国語学科|学部・学科

外国語学科の特色ある情報を学科から発信します。

2019年8月23日 (金曜日) 11:07 | 投稿者:【nwuadmin

Nantong University students and staff visit NWU.

Students and professors from Nantong University School of Information Science and Technology (南通大学情報科学技術学院URL: http://sist.ntu.edu.cn/) visited Nagasaki Wesleyan University on Thursday, August 22nd, 2019. This marked the third annual visit by Nantong University. The event was headed by Nagasaki Wesleyan University Vice-President Mr. Hiroyuki Igawa.

A total of 21 students and 2 professors attended the welcoming assembly. Students and staff members from both institutes met at Nagasaki Wesleyan University Nishiyama Hall in the morning as greetings and speeches were exchanged. Nagasaki Wesleyan University President Mr. Yoshinobu Sato gave a welcoming speech in appreciation of the continued relations with Nantong University.

The welcoming ceremony was conducted by NWU International Committee president Mr. Kazuki Noboriyama who presented on the history and international programs at NWU. Student representative spoke on the importance of culture and heritage. Shared remarks were followed by gift exchanges and group photos.

We extend our appreciation to the students and staff of Nantong University and we hope to see you again soon!