【外国語学科】Country Days〜Philippines, Thailand and Vietnam Day 2019 in NWU. |Wesleyan World|現代社会学部・外国語学科|学部・学科

外国語学科の特色ある情報を学科から発信します。

2019年11月29日 (金曜日) 09:23 | 投稿者:【nwuadmin

Country Days(Philippines, Thailand and Vietnam Day) was held at NWU!
The national flags of each country were introduced to the national anthem.

Also,Ethnic dance by Thai students and Bamboo dance by Philippine students were performed. Participants challenged the Bamboo Dance, but the venue was a great excitement for the Bamboo Dance which took steps while keeping the rhythm so that it was not caught between bamboo.

This campus event is planned and prepared by international students.
The program varies from traditional dances and musical instruments, sometimes introducing popular dances and songs in your own country, or arranging popular Japanese songs and performing in your native language.
Country Day is a wonderful event where every student can enjoy a different culture.