【外国語学科】2019 NWU Speech Contest|Wesleyan World|現代社会学部・外国語学科|学部・学科

外国語学科の特色ある情報を学科から発信します。

2019年12月02日 (月曜日) 09:26 | 投稿者:【nwuadmin

Nagasaki Wesleyan University International Studies Course English and Japanese Speech Contest was held at Nishiyama Hall on November 14th, 2019. NWU students challenged their English and Japanese skills by participating in the Speech Contest sponsored by the Department of Foreign Languages.

A total of 16 participants joined the contest. Eight participants presented in English and eight presented in Japanese. Students from Japan as well as international students from Nepal, Vietnam, Philippines, China, Poland, Taiwan, and Korea were represented. Participants` speeches were based on various verses from song lyrics and were judged according to content, expression, and fluency.

First place for the English portion of the Speech Contest was awarded to Rickden Tamang from India. First place for the Japanese portion was awarded to Yan Cheng Wang from China.

We would like to thank the participants for their enlightening speeches and for sharing their language skill.