【高大連携】High school students enjoyed a “taste” of Wesleyan|Wesleyan World|現代社会学部・外国語学科|学部・学科

外国語学科の特色ある情報を学科から発信します。

2020年6月12日 (金曜日) 00:00 | 投稿者:【nwuadmin

Through the “Tasting Wesleyan” program held on Monday, June 8th, students from Chinzei Gukuen High School joined university courses to get a “taste” of university life.

The program introduced students to the university departments and instructors. Programs within the Department of Social Welfare, Department of Economic Policy, and the Department of Foreign Languages were introduced.

We hope that students found the “taste” of Wesleyan to their liking!

当日の様子(※テーマA〜Mから一部抜粋)

(テーマ:日本語教師という仕事)

(テーマ:ツバキによる地域活性化)

(テーマ:ドローンを活用した福祉のまちづくりを考えよう)