【外国語学科】A campus stroll with freshman seminar students.|Wesleyan World|現代社会学部・外国語学科|学部・学科

外国語学科の特色ある情報を学科から発信します。

2020年6月16日 (火曜日) 08:41 | 投稿者:【nwuadmin

Japanese students in the freshman seminar course celebrated the pleasant spring weather by taking a stroll around the Chinzei Academy campus. Students joining Nagasaki Wesleyan University in the spring 2020 semester are the first students of a new decade. We hope our students share in the excitement to engage with our faculty and staff through courses, research, activities, and community service. We hope you will remain strong and resilient as you work toward earning your degrees and grow closer to realizing your dreams of a better future. We at NWU encourage our students to make meaningful connections with others that deepen our sense of belonging and fosters academic success.