【外国語学科】An international luncheon with senior seminar students.|Wesleyan World|現代社会学部・外国語学科|学部・学科

外国語学科の特色ある情報を学科から発信します。

2020年6月17日 (水曜日) 08:23 | 投稿者:【nwuadmin

International students from Nepal and Vietnam share their food culture with their seminar instructor. The seminar program at NWU fosters student development while students work with instructors to complete their graduation thesis. The intrinsic value of the seminar program is also found in the memories that are created through various exchanges. Here at Wesleyan, the university is a microcosm of the world. One in every four students is from abroad with a total of 11 countries represented. The rich diversity of culture represented at Nagasaki Wesleyan University provides an opportunity for students and staff alike to learn new perspectives and gain new life experiences together.