【外国語学科】Department of Foreign Languages graduation thesis presentations|Wesleyan World|現代社会学部・外国語学科|学部・学科

外国語学科の特色ある情報を学科から発信します。

2020年7月09日 (木曜日) 09:32 | 投稿者:【nwuadmin

On July 8, 2020, senior international students in the Department of Foreign Languages made their graduation thesis presentations. Students Gurung Shanti, Pariyar Kabita, Zhu Jia Chao, and Tran Minh Duc presented their research to department instructors in fulfillment of their graduation requirements. The students presented on wide variety of topics including the future of the cashless movement in the world, waste management problems in Vietnam, and Lumbini as a tourist destination in Nepal. We commend our students for their hard work. The Department of Foreign Languages congratulates these students for completing their studies here at Nagasaki Wesleyan University!