【日本語教育プログラム】NWU Study Abroad Program Completion Ceremony|Wesleyan World|現代社会学部・外国語学科|学部・学科

外国語学科の特色ある情報を学科から発信します。

2021年2月03日 (水曜日) 12:33 | 投稿者:【nwuadmin

On February 2nd 2021, Nagasaki Wesleyan University held a ceremony in honor of international student completion of the Japanese language program. The ceremony took place in the Peace Chapel. International Committee chief as well as staff from the International Student Office were in attendance with instructors in the Japanese language program. The event was a solemn ceremony due to the continued coronavirus pandemic. Following a heartfelt message by the university president, certificates and commemorative items were handed out. Nagasaki Wesleyan University congratulates our students in the Japanese language program for their achievements and we wish our students all the best for their future!