【外国語学科】15th Annual International Talk Show!!|Wesleyan World|現代社会学部・外国語学科|学部・学科

外国語学科の特色ある情報を学科から発信します。

2018年12月11日 (火曜日) 13:24 | 投稿者:【nwuadmin

Nagasaki Wesleyan University held its 15th annual International Talk Show on December 6th 2018. The event was hosted by Professor Joseph Romero of the Department of Foreign Languages. The talk show provides an opportunity for fellow students and educators as well as the local community to learn more about the diverse languages and cultures represented at Nagasaki Wesleyan University. Students from Chinzei High School, Nanzan Junior High School, and Isahaya High School were in attendance. Borders and cultures were bridged through song, dance, and conversation. Although there are many languages, cultures, races, and we dress, eat, live, dance, and sing differently, we all share the same heart!

null null