【交換留学生・修了式】NWU Study Abroad Program Completion Ceremony!|国際交流関係のお知らせ|国際交流・留学

長崎ウエスレヤン大学では、長期・短期等、ニーズ別の留学プログラムをご用意しております。
あなたの留学スタイルにあわせて選択ください。
お問い合わせ 【学生課】

2020年2月03日 (月曜日) 09:49 | 投稿者:【nwuadmin

International exchange students celebrated the completion of their study abroad program at Nagasaki Wesleyan University.

A ceremony was held on January 31st 2020 in the Peace Chapel after students met in the university cafeteria for a Farewell Party.

The ceremony was held in honor of the exchange students completing their studies at Nagasaki Wesleyan University. A total of ten students from Korea, Thailand, Taiwan, China and the Philippines as well as faculty and staff from the International Student Office were in attendance.

Following a heartfelt message from the International Committee chief, certificates were handed to the students by President Sato. Nagasaki Wesleyan University congratulates you on your achievements and we wish you all the best for your future!

『国際交流関係のお知らせ』カテゴリ及び以前の記事

• 2020年度 受験生向けガイドブック
  • センター利用入試スーパー特待生入試案内
  • 資格特待制度について