【秋季卒業式】NWU Graduation Ceremony: Congratulations to our Graduates!|国際交流関係のお知らせ|国際交流・留学

長崎ウエスレヤン大学では、長期・短期等、ニーズ別の留学プログラムをご用意しております。
あなたの留学スタイルにあわせて選択ください。
お問い合わせ 【学生課】

2020年9月25日 (金曜日) 13:23 | 投稿者:【nwuadmin

On September 24th 2020, NWU held its 26th Graduation Ceremony in honor of the students completing their studies at Nagasaki Wesleyan University. The graduation ceremony honored a total of five graduates from Nepal, Vietnam, and China in the Faculty of Contemporary Social Studies Department of Foreign Languages.

Nagasaki Wesleyan University President Sato gave a commencement speech encouraging graduates to reflect on their studies at Wesleyan and to consider the importance of peace. Certificates and commemorative gifts were presented to the graduating students followed by a speech by a graduating student representative. A heartfelt message was given by our graduating student representative thanking the university staff for their support.

The student spoke about the challenges of completing the graduation thesis and appreciation for the opportunity to complete his studies at Wesleyan. The graduation ceremony closed with the singing of the hymn “God be with you till we meet again”.

Nagasaki Wesleyan University congratulates you on your achievements and we wish you all the best for your future!

『国際交流関係のお知らせ』カテゴリ及び以前の記事

• 2021年度 受験生向けガイドブック